12/11/2018 – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΣΕΠ «ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΑΝΕΜΩΤΙΑΣ» ΣΤΗ 2η ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Κ.ΑΛ.Ο. ATHENS EXPO ’18

Blog
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΣΕΠ

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας Ανεμώτιας – Λέσβου, «Ηφαίστειο Ανεμώτιας Κοινσεπ» συμμετείχε στην ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Κ.ΑΛ.Ο. ATHENS EXPO 2018, την 2η Έκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας που διεξήχθει στις 7 έως 11 Νοεμβρίου, στο παλιό χρηματιστήριο της Αθήνας στη Σοφοκλέους, με την συμμετοχή 150 εκθετών από όλη την Ελλάδα.

Η Κοινσεπ «Ηφαίστειο Ανεμώτιας», στο περίπτερο 15 στον τομέα της Αγροδιατροφής, εμφανίστηκε με δυναμική ταυτότητα και παρουσίασε το εγχείρημά της. Εκεί είχε την δυνατότητα να επικοινωνήσει με άλλες Κοινωνικές Επιχειρήσεις, να ανταλλάξει ιδέες και εμπειρία από ανάλογα εγχειρήματα.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΣΕΠ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΑΝΕΜΩΤΙΑΣ

Τέλος, δόθηκε η μοναδική ευκαιρία στην Κοινσεπ «Ηφαίστειο Ανεμώτιας» να παρουσιάσει το εγχείρημά της, τα μελλοντικά της σχέδια αλλά και τα προβλήματα των φορέων Κ.ΑΛ.Ο. στον ίδιο τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος με αφορμή την περιήγησή του στην έκθεση επισκέφτηκε το περίπτερο της Κοινσεπ και συνομίλησε με τους εκπροσώπους της.

 

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ
ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΑΝΕΜΩΤΙΑΣ